Home

Alles wat u moet weten over uw vakantie vóórdat u boekt!

Ligt het écht direct aan het strand of aan de piste? Zijn er bedden langer dan 2 meter? Mogen er huisdieren mee? Toeristiek inspecteert de belangrijkste feiten per accommodatie en bestemming. Voorkom verrassingen en laat u goed adviseren met behulp van de Toeristiek informatie.

Sinds 1973 onderzoekt Toeristiek de populaire strand-, wintersport- en andere toeristische bestemmingen. Dit gebeurt in eigen beheer, op geheel onafhankelijke wijze. Toeristiek verwerkt vrijwel alle op de Nederlandse markt aangeboden vakantieaccommodaties, bestemmingen en bijbehorende reissommen in de professionele reisbureauapplicatie Toeristiek TravelSearch.

Veel reisbureaus en zelfstandig reisagenten bij u in de buurt adviseren hun klanten o.a. met behulp van de gedetailleerde en onafhankelijke bestemmingsinformatie van Toeristiek. Deze reisbureaus hebben toegang tot de database van Toeristiek met actuele gegevens van meer dan 25.000 accommodaties, 3.500 plaatsen, 470 streken, 260 skigebieden en 92 landen, aangevuld met foto’s, Toeristiek plattegronden en Toeristiek piste-overzichten. 

Met behulp van Toeristiek vertaalt uw reisadviseur in een oogwenk al uw vakantiewensen in een passend reisadvies. Uiteraard met een prijsvergelijking om verzekerd te zijn van de beste deal, zodat u snel de juiste keuze kunt maken. Zo voorkomt u teleurstellingen en kan uw vakantie nu al niet meer stuk!

Toeristiek is een activiteit van Qenner, ontwikkelaar van innovatieve oplossingen voor de reisbranche.

Volg ons ook via

Volg ons via facebook Volg ons via twitter

Landinformatie

Ga goed voorbereid op reis met de landinformatie van Toeristiek. Ga naar uw reisadviseur en vraag hierom!

 

Lees verder

Bestemmingsinformatie

 

Alles wat u moet weten over uw
vakantieaccommodatie vóórdat u boekt!

Ligt het écht direct aan het strand of aan de
piste?  Zijn er bedden langer dan 2 meter?
Mogen er huisdieren mee?

Voorkom verrassingen en laat u goed adviseren
met behulp van de Toeristiek informatie.

Lees verder

 

Meer Toeristiek nodig?

Behalve land- en streekinformatie, heeft Toeristiek ook nog uitgebreide informatie over skigebieden, plaatsen en accommodaties. Vraag uw reisadviseur om objectieve Toeristiek informatie!

Benieuwd hoe consumenten bestemmingen beoordelen? Lees dan ook de vakantie beoordelingen en reviews op Vakantiepanel.nl. Hier lees je beoordelingen van Vakantiegangers en Experts over plaatsen en accommodaties.

over Toeristiek

Toeristiek is dé provider van objectieve, onafhankelijke, betrouwbare en actuele bestemmingsinformatie.

Al 40 jaar biedt Toeristiek de reisbranche objectieve informatie over landen, streken, skigebieden, plaatsen en accommodaties.

 

De bestemmings- en accommodatieinformatie van Toeristiek is ook op maat te maken voor touroperators, websites en OTA's. 

 

Toeristiek kan ook het contentbeheer voor uw hotel(s), vakantiepark(en), camping(s) of bestemmingen verzorgen. Mail voor meer informatie hierover met r.meutstege@qenner.com of bel: 088 - 2500000.